Behandlingstilbud

Har du behov for hurtig udredning og professionel behandling er du velkommen hos os både med og uden henvisning.

Hos Holte Fysioterapi vil du altid blive mødt af dygtige fysioterapeuter med høj faglig standard og stort engagement. Vi opdaterer løbende vores viden og færdigheder via efteruddannelse og er således altid godt klædt på til at hjælpe netop dig.

Vi tilbyder alle former for fysioterapi, træning og genoptræning.

Ved første konsultation udfører fysioterapeuten en grundig undersøgelse og vurdering af dit problem men inddrager altid dig og dine forventninger i forhold til det videre behandlingsforløb.

Et behandlingsforløb vil som regel bestå af individuelle behandlinger, information og rådgivning suppleret med instruktioner i øvelser eller udlevering af træningsprogram.

Vi benytter os af manuel behandling som efter fysioterapeutens vurdering kan kombineres med ultralyd, laser eller akupunktur – det indgår altså ikke i den primære behandling men skal ses som et supplement hvis det skønnes relevant i forhold til behandlingen.

Manuel behandling betyder at vi bruger vores hænder til mobilisering, udspænding eller massage. For at sikre et godt og varigt resultat gør vi brug af flere forskellige teknikker, det kan f.eks være McKenzie, Mulligan, tværmassage eller myofascial release. 

Der vil være stor forskel på hvor mange behandlinger den enkelte patient har behov for, typisk behandles der fra start 1-2 gange ugentligt hvorefter hyppigheden sættes ned.

Efter endt behandling vil de fleste have gavn af at fortsætte på et af vores træningshold for at vedligeholde eller forbedre funktionsniveauet. Vil du hellere træne individuelt med en fysioterapeut er der også mulighed for det.

For de patienter der grundet svært handicap ikke har mulighed for selv at komme til klinikken, tilbyder vi også behandling i eget hjem.

Udover træning og genoptræning på klinikken tilbyder vi også træning i varmtvandsbassin. Træning i vand er en effektiv og skånsom træningsform der virker smertelindrende, øger muskelstyrken og stimulerer kredsløbet. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Søengen i Holte.

Klinikken tilbyder blandt andet behandling af:

  • Idrætsskader
  • Ryg og lændeproblemer
  • Knæ og hofteproblemer
  • Bækkenproblemer
  • Smerter i nakke og skulder
  • Hovedpine
  • Svimmelhed
  • Piskesmæld
  • Tennisalbue/Musearm

Individuel træning

Ikke to personer er ens og derfor har vi også forskellige ønsker og behov i forhold til fysisk aktivitet.

Der findes heller ikke én rigtig motionsform eller én rigtig måde at træne på. Det gælder om at vælge noget man har lyst til og som man synes er sjovt.

 Er du ældre og gerne vil forbedre dit funktionsniveau eller er du yngre og skal træne op til et marathon så står vores fysioterapeuter klar til at vejlede dig.

Holdtræning

En sund livsstil handler også om at bevæge sig. Fysisk aktivitet kan forebygge sygdomme, mindske symptomer og være med til at opretholde et højt funktionsniveau. 

Har du lyst til at træne sammen med andre men ikke mod på at gå i fitnesscenter er Holte Fysioterapi stedet for dig – vi har plads til alle uanset alder og fysisk form.

Bassintræning

Træning i varmt vand er en effektiv og skånsom træningsform der øger muskelstyrken, stimulerer kredsløbet og smidiggører kroppen.

Det varme vand har ligeledes en lindrende effekt og er derfor ideelt for alle med kroniske smerter eller gener i bevægeapparatet.

Hjemmebehandling

Hvis du grundet din sygdom ikke er i stand til at komme på klinikken tilbyder vi behandling og træning i eget hjem, på plejehjem, beskyttede boliger og andre botilbud.

Vores team af mobile fysioterapeuter har mange års erfaring så du er i trygge hænder og får den samme gode behandling som på klinikken.