Holdtræning

Hvis du gerne vil træne men ikke har mod på at gå i fitnesscenter er Holte Fysioterapi stedet for dig – vi har plads til alle uanset alder og fysisk form.

Vi træner i små grupper hvor der typisk vil være 3-6 personer på hvert hold. De små hold giver en afslappet og hyggelig atmosfære men giver også fysioterapeuten mulighed for at tilrettelægge et træningsprogram der er tilpasset dine behov og ligeledes instruere, korrigere og videreudvikle de enkelte øvelser.

Har du tilbagevendende smerter i ryg, skulder, hofte eller knæ eller en akut opstået idrætsskade hjælper vi dig med målrettede øvelser og effektiv træning.

Har du en kronisk diagnose, skal du genoptrænes efter en operation eller har du bare lyst til at holde kroppen i gang har vi det helt rigtige hold til dig.

Søger du en sund livsstil handler det også om at bevæge sig regelmæssigt. Fysisk aktivitet holder sygdomme og skavanker på afstand, mindsker symptomer og er med til at opretholde et højt funktionsniveau.

Motion styrker foruden kroppen også sindet – når du træner med andre skaber du relationer og samhørighed, du får sjovt samvær, mere energi og større livsglæde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores træningshold.

Kontakt

Kontakt klinikken for tidsbestilling og yderligere information.

Individuel træning

Hvis du som ældre vil forbedre dit funktionsniveau i rolige og trygge rammer eller du som yngre skal genoptrænes efter en idrætsskade så står vores kyndige fysioterapeuter klar til at vejlede og motivere dig med effektive øvelser, råd og vejledning.

Vederlagsfri træning

Lider du af Parkinson, sclerose, leddegigt eller følger efter f.eks. en hjerneblødning kan du gratis modtage fysioterapeutisk behandling eller træning.

Vi kan vedligeholde, forbedre eller forhale en forringelse af din tilstand og give dig større livskvalitet.

Genoptræning

Har du behov for genoptræning efter en operation, idrætsskade eller et længerevarende sygdomsforløb hjælper vi dig med at genvinde den bedst mulige funktionsevne så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din dagligdag, job og aktiviteter.

Senior træning

Vi du gerne være fysisk aktiv og have et samvær med andre seniorer så er dette holdet for dig.

Seniortræning er for alle 60+ der vil opretholde et godt aktivitetsniveau. Vi træner hele kroppen, får pulsen op og giver inspiration til øvelser du også kan bruge hjemme.

Kontakt klinikken for tidsbestilling og yderligere information.

Udendørs træning

Naturen og den friske luft booster den effekt træning i forvejen har. Vi træner udendørs hele året og bruger naturen og Holtes grønne områder som træningslokale.

Vi tilbyder bl.a. stavgang, powerwalk, gymnastik og motionshold for seniorer.

Kontakt klinikken for tidsbestilling og yderligere information.

Rygtræning

En stærk ryg er det bedste våben mod rygsmerter og er samtidig med til at sikre en pæn kropsholdning.

Har du stillesiddende arbejde, ondt i ryggen, lændesmerter, slidgigt eller en begyndende diskusprolaps forkæler vi din ryg med målrettede øvelser.

Kontakt klinikken for tidsbestilling og yderligere information.

Bassintræning

Træning i vand er en skånsom men effektiv træningsform der øger muskelstyrken, stimulerer kredsløbet og smidiggører kroppen.

Opdriften i vandet betyder at led og muskler belastes mindre og er derfor en skånsom træning for knæ, hofter og ryg. Vandmodstanden træner alle muskelgrupper og forbedrer kondition og åndedræt.

Træningen foregår i ca. 30 gr. varmt vand og er ideel til gigtpatienter, patienter med kroniske lidelser, gravide, knæ og hofte opererede og alle med gener i bevægeapparatet.

GLAD - Godt Liv med Altrose i Danmark

Praktisk information

Her finder du information om bl.a. åbningstider, tidsbestilling, afbud og forsikringer.

Kontakt

Kontakt klinikken for tidsbestilling og yderligere information.